Danmarks nye ambassadør i Polen er taget i ed

  ole_egberg_mikkelsen_danmarks_ambassadoer_polennu

  Danmarks nye ambassadør Ole Egberg Mikkelsen foran den Ukendte Soldats Grav i Warszawa, som en del af den formelle ceremoni ved indsættelsen som dansk ambassadør i Polen. Tidligere i dag var Mikkelsen hos den polske præsident. Privatfoto.


  WARSZAWA: I dag blev Danmarks nye ambassadør Ole Egberg Mikkelsen officielt indsat som landet repræsentant efter en ceremoni.


  Danmarks nye ambassadør i Polen er Ole Egberg Mikkelsen begyndte sit arbejde i Warszawa den 1. september, og fra i dag kan han formelt kalde sig ambassadør. Det sker efter at han i eftermiddag modtog sin officielle akkreditering i Polen.

  LÆS MERE
  polennu.dk: Danmarks nye ambassadør på plads i Polen

  Præsident Duda

  Mikkelsen mødtes i dag med Polens præsident Andrzej Duda ved en ceremoni i Præsidentpaladset, hvorefter turen gik til den Ukendte Soldats grav ikke langt fra paladset. Har lagde Danmarks nye ambassadør en krans og skrev sig ind.

  SE BILLEDER
  polennu.dk: Danmarks ambassadør Ole Egberg Mikkelsen


  Erfaren ambassadør

  Ole Egberg Mikkelsen kommer til Warszawa fra Udenrigsministeriet i København, hvor han var ansvarlig for kommunikation og borgerservice. Han har tidligere været dansk ambassadør i Syrien og Tyrkiet, blandt andet under den danske karikaturkrise for ti år siden.

  Kager til chefen

  Efter den officielle ceremoni i Warszawa var der kager fra personalet på Danmarks ambassade til den nye chef.

  Danmarks tidligere ambassadør Steen Hommel er tiltrådt som direktør for Invest in Denmark.

  LÆS MERE
  polennu.dk: Danmarks nye ambassadør på plads i Polen