Danmarks nye håndbold-piger bankede Polen

  kim_rasmussen_polen_håndbold_piger

  Den danske træner for de polske håndboldpiger, Kim Rasmussen, havde håbet på sin første sejr over Danmark i dagens opgør ved Golden League turneringen i Frankrig. Foto: ZPRP.


  PARIS: Det blev til en lettere ydmygelse for de polske håndboldpiger, da de urutinerede danske håndbold -piger vandt over Polen i en kamp, der aldrig blev spændende.


  Polen tabte med 30 – 21 mod Danmark i fire-nations turneringen Golden League, der spilles i Frankrig. Men det var en kamp, der aldrig blev spændende. Danmark lagde hårdt ud og kom foran 5 – 0 takket været blandt andet en storspillende Rikke Poulsen i det danske mål.

  Kamp nulstilles

  Efter et kvarters spil havde træneren for de polske piger, danskeren Kim Rasmussen, allerede brugt to timeout, og fortalte sine spiller at de skulle se det hele som en ny kamp, og tænke at stillingen var 0 – 0.

  Polakker kom igen

  Det hjalp på de polske piger, der kom godt igen. Men det var danskerne der på alle pladser var bedst, og da de første 30 minutter var spillet var stillingen 12 – 10 til Danmark. Men de polske håndboldpiger kom aldrig i gang, og kampen endte med en storsejr til Danmark på 30 – 21 til Polen.

  Polen favoritter

  Det var ellers første gang, at de polske håndboldpiger var favorit til et opgør mod Danmark.

  Polen havde slået Norge, som Danmark tabte til, og selv om polakkerne tabte til Frankrig lørdag, så havde den danske træner for de polske piger, Kim Rasmussen satset på sin første sejr over Danmark. Forud for mødet var den polske landstræner dog beskeden:

  – De har ingen interesse i at tabe til et polsk hold med en dansk landstræner, sagde Kim Rasmussen før opgøret mod Danmark til TV2.

  Målscorere Polen

  Karolina Kudlacz 7, Alina Wojtas 3, Kinga Byzdra 2, Patrycja Kulwinska 2, Monika Stachowska 2, Anet Labuda 2, Agnieszk Jochymek 1, Agata Cebula 1, Iwona Niedzwiedz 1.

  Målscorere Danmark

  Ann Grete Nørgaard 8, Kristina Kristiansen 7, Sarah Iversen 4, Susan Thorsgaard 2, Anne Mette Hansen 2, Freja Cohrt 2, Stine Jørgensen 2, Jette Hansen 1, Nadia Offendahl 1, Line Jørgensen 1.