Dansk fjernvarme på vej til Polen

  dansk_fjernvarme_logstor

  Den danske rørgigant Logstor, pumpevirksomheden Desmi og fittingsproducenten Broen fra Assens på Fyn, er blandt de danske producenter af fjernvarmeudstyr, der deltager i den polske fjernvarmeorganisations landsmøde i det nordlige Polen. PR-foto.


  SZCZECIN: En dansk delegation er med når Polens fjernvarmeorganisation holder årsmøde i ferie- og kunstnerbyen Miedzyzdroje.


  Repræsentanter for en række danske virksomheder i den danske eksportorganisation for fjernvarme, DBDH, er på vej til Polen.

  Fjernvarme i badeby

  Fra mandag morgen og de næste tre dage skal de opholde sig i kunstner- og feriebyen Miedzyzdroje ved Swinoujscie, hvor den polske fjernvarmeorganisation holder sit årlige landsmøde for 20. gang.

  Største event

  Det er Polens største event indenfor fjernvarme og energiudnyttelse, og det er her at Årets Fjernvarmepris uddeles i Polen.

  SE PROGRAM
  polennu.dk: Program Polsk Fjernvarmelandsmøde 2016

  Med hver gang

  – Det er ikke første gang vi er med til det polske fjernvarme landsmøde, det har vi været flere gange. Mange af vores medlemmer er da også allerede godt etableret på det polske marked, så vi kender polakkerne, siger Pia Zimmermann fra DBDH til polennu.dk. Tolv danske virksomheder er med på den danske fællesstand i det nordlige Polen.

  Vilkår for energi

  Gennem de tre dage er der en lang række konferencer og andre aktiviteter, og årsmødet har deltagelse af repræsentanter for de polske ministerier indenfor energi og miljøsektoren, skriver arrangøren i Polen. Her debatteres vikarerne for levering af varme sammen med de ansvarlige embedsmænd og politikere i Polen.

  Dansk fremstød

  Det er den danske ambassade i Warszawa og eksportorganisationen DBDH (Danish Board of District Heating) der står bag det danske fremstød i Polen sammen med en række danske virksomheder indenfor energi og miljø.

  Fjernvarme møderne fortsætter til og med onsdag.

  Danske deltagere

  De danske virksomheder der deltager sammen med DBDH og Danmarks ambassade i Warszawa er: Desmi, Dansk energi automation, Danfoss, Logstor, Kamstrup, BA systems, OE3i, Cowi, Arcon, sunmark, Belmaflex og Broen.

  LÆS MERE
  Eksternt link: DBDH Hjemmeside