Dansk fødevarebrand kåret som det bedste i Polen

dansk-fødevarebrand
Det danske fødevarebrand Sokolow i Polen, er kåret som det bedste i branchen. Samlet set er Sokolow på en plads som nummer 27, når det gælder de bedste polske brands. Selskabet ejes af Danish Crown. PR-foto.

WARSZAWA: Det danske fødevarebrand Sokolow, der ejes af Danish Crown, er kåret som bedste mærkevare indenfor fødevarer i Polen.


Det respekterede polske dagblad Rzeczpospolita har udråbt danskejede Sokolow til at være det bedste mærkevare indenfor fødevarer i Polen. Sokolow er ejet af danske Danish Crown. Sokolow er udvalgt blandt 220 brands i Polen.

Fødevarebrand nummer 27

Sokolow er bedst i kategorien fødevarer. På listen over alle brands i Polen indtager det danske fødevarebrand en plads som nummer 27.

– Vi meget glade for at være det mest værdifulde brand i den polske fødevaresektor. Det er en bekræftelse på vores tilgang og strategi – og det er et stort skulderklap til alle ansatte i Sokolow, som hver dag sikrer, at vores virksomhed løbende udvikler og forbedrer sig, siger Bogusław Miszczuk, der er direktør for Sokolow i Polen.

Danish Crown ejer Sokolow, der omsætter for 6,4 milliarder danske kroner. Selskabet har 6.900 ansatte i Polen fordelt på syv fabrikker i Polen.

LINK: Sokolow i Polen

Mere om danske virksomheder i Polen – flere nyheder fra Polen på dansk? Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med VISA, MASTER, Mobilepay og andre anerkendte og sikre betalingsformer.