Dansk-polsk formand i live-chat på Børsen

  Egil_Rindorf_PDCC_polennu

  Formanden for Dansk-polsk Handelskammer Egil Rindorf deltager i live-chat på dagbladet Børsen tirsdag. Foto: Maja Giannoccaro, polennu.dk


  KØBENHAVN: Formanden for Dansk-polsk Handelskammer svarer på spørgsmål online i dag mellem 10 og 12 for dagbladet Børsen.


  Formanden for Dansk-polsk Handelskammer, Egil Rindorf, deltager i forbindelse med dagbladet Børsens tema om Polen, i en live-chat tirsdag. Børsen har fokus på Polen, og har den seneste tid skrevet en lang række artikler om dansk samhandel med Polen. Temaet afsluttes med en livedebat på tirsdag mellem klokken 10 – 12. Interesserede kan allerede nu indsende spørgsmål på mail: live@borsen.dk.

  – Polen er det største potentiale for dansk erhvervsliv de sidste 50 år, siger Egil Rindorf, der har stor erfaring med finansiering af dansk erhvervsliv.

  LÆS MERE
  Eksternt link: Dansk-polsk Handelskammer hjemmeside

  Erfaren formand

  I 2007 blev Egil Rindorf udstationeret i Polen som Nordeas chef for nordisk erhvervskundebetjening og har derigennem fået indsigt i de udfordringer og muligheder, som møder aktive danske virksomheder i Polen.

  Hans erfaring omfatter både de private finansieringskilder og det offentliges bistand til finansiering af dansk vækst, eksport, investering og innovation, skriver Børsen.

  Potentiale i udviklingen

  Han fortæller til Børsen, at især medlemskabet af EU for ti år siden har sat skub i udviklingen, og den købedygtige middelklasse vokser støt i Polen. Potentialet i Polen er todelt. Landet fungerer både som produktionssted og som eksportmarked.

  LÆS MERE
  Eksternt link: Børsen livechat om Polen