Dansk succes med rundrejser til Polen i tog og bus

  intercitytog-pendolino_lyntog_polen_polennu
  De polske intercitytog har sat ny passagerrekord. Det oplyser de polske jernbaner PKP. Samtidig meddeler selskabet en generel prisforhøjelse på 17 procent. Arkivfoto.

  Det danske rejsebureau Dentour har succes med rundrejser i Polen, der omfatter en tur med det nye Pendoline lyntog. Arkivfoto.


  ROSKILDE: Det danske rejsebureau Dentour har succes med et nyt koncept for rundrejser med bus og tog til Gdansk, Warszawa og Krakow.


  Det danske rejsebureau Dentour, der bedst er kendt for tandlægerejser til Polen gennem et årti, har fået succes med en ny type rundrejse, der omfatter bus, tog og færge. På en otte dage lang tur oplever gæsterne Szczecin, Gdansk, Krakow og Warszawa.

  Første tur udsolgt

  – Vores første rejse i slutningen af denne måned er allerede udsolgt, og vi tror på at konceptet med en kvalitets rundrejse og danske guider, kombineret med små grupper er noget der er kommet for at blive, siger Jan Pedersen fra Dentour.

  LÆS MERE
  Eksternt link: Rundrejse Polen

  Hurtige tog

  – Vi laver nu rundrejser i Polen i mindre grupper hvor vi kører til Szczecin og derfra foregår rundrejsen i Polen med Intercity tog og det nye Pendolino lyntog. De polske jernbaner har fået moderne og hurtige tog og det kan udnyttes til at tilbyde en virkelig spændende rundrejse, hvor vi har sørget for en jernbanekyndig guide med på hele turen, siger Jan Pedersen.

  Udflugts muligheder

  – Vi har også inkluderet udflugter til nogle af de seværdigheder som man bør se heriblandt Wilanow slottet, Wieliczka saltminen og Auschwitz. Vi bor på centralt beliggende hoteller og den sidste dag udnyttes fuldt ud når vi tager nattoget med sovevogn fra Krakow, oplyser Dentour.

  SE PROGRAM
  Eksternt link: Szczecin, Gdansk, Krakow og Warszawa