Dansk træner for håndboldpiger bliver i Polen

  polens_landstræner_kim_rasmussen_polennu

  Polens danske landstræner for håndboldpigerne, Kim Rasmussen, skal ikke være cheftræner for en makedonsk storklub, som BT skrev tidligere på dagen. Arkivfoto.


  KØBENHAVN: Kim Rasmussen fortsætter som landstræner for de polske håndboldpiger, lover han polennu.dk.


  – Det er en and, siger landstræneren for de polske håndboldpiger, danskeren Kim Rasmussen til polennu.dk, efter at dagbladet BT tirsdag bragte en historie om at den danske succestræner vil skifte til en makedonsk mesterklub. Kim Rasmussen skal være konsulent for klubben, men bliver som polsk landstræner.

  polennu.dk skrev også historien med BT som eneste kilde.

  Glad for Polen

  – Jeg bliver i Polen, Jeg er glad for landet, og forlader ikke mit gode job frivilligt, siger Kim Rasmussen.

  Kim Rasmussen, der har været polsk landstræner i fire år, har sat polsk kvindehåndbold på landkortet. Tidligere har kvindehåndbold i Polen ikke markeret sig internationalt, heller ikke på klubplan.

  Polske piger på landkortet

  Men efter Kim Rasmussen blev landstræner, har han bragt de polske piger til flere slutrunder, bedste resultat var en fjerdeplads ved seneste VM.

  VM i Danmark?

  Kim Rasmussen har sit fokus rettet mod kvalifikationskampen til VM i Danmark mod Ukraine.

  – Vi har en rimelig chance for at komme med til slutrunden i Danmark, siger Kim Rasmussen til polennu.dk. Polens deltagelse afgøres i juni, hvor Polens håndboldpiger skal møde Ukraines med Kim Rasmussen som træner.

  Danmark er vært for håndboldpigernes VM-slutrunde i december i år.