Danske Netcompany i nyt hovedkvarter i Warszawa

Netcompany Polen
Danmarks ambassadør i Polen, Ole Toft og Netcompany direktør André Rogaczewski til indvielsen af det nye domicil i Warszawa. Foto: Netcompany.

WARSZAWA: Den “dansk-polske” virksomhed Netcompany begyndte i 2002. I dag beskæftiger virksomheden 7.000 medarbejdere i 17 lande.


Den danske virksomhed Netcompany har fået nyt hovedkvarter i Warszawa. I 2002 var André Rogaczewski en af initiativtagerne til virksomheden. I dag er han direktør for 7.000 medarbejdere. Onsdag blev et nyt hovedkontor indviet i den polske hovedstad.

– Netcompany er et enestående eksempel på, hvordan gode danske og polske kræfter kan skabe succes sammen, siger Ole Toft til polennu.dk. Han var blandt talerne, da det nye hovedkvarter i Warszawa blev indviet.

Udlandseventyret begyndte i Warszawa

Kontoret i Warszawa var det første, Netcompany åbnede uden for Danmarks grænser. Siden da har selskabet haft vokseværk i Polen, hvor der i dag er 500 medarbejdere i den polske hovedstad. Udviklingen betød, at et nyt domicil var en nødvendighed.

– Jeg ser meget frem til at kunne bruge vores nye hovedkontor i Warszawa, hvor vores medarbejdere vil få spritnye og topmoderne faciliteter. På kontoret har vi indrettet os efter vores DNA, hvor der både er plads til at arbejde i teams, men også til at holde sociale arrangementer. Kontoret indeholder tillige super moderne mødelokale, hvor hybride arbejdspladser og resten af Netcompany-gruppen indgår naturligt i dagligdagen. Det har vi gjort, siden det sociale aspekt og de menneskelige relationer er helt afgørende for vores måde at arbejde på i Netcompany. Jeg er overbevist om, at det nye kontor vil tiltrække endnu flere dygtige medarbejdere, så vi kan fortsætte den udviklingsrejse, vi har været på de seneste år i Polen, sagde direktør André Rogaczewski blandt andet til åbningen.

Netcompanys nye hovedkvarter ligger ved siden af Metrostationen Wilanowska i den nye P180-kontorbygning i Warszawa. Selskabet arbejder med digitale løsninger til den offentlige og privat sektor over hele Europa.

LINK: Mere om Netcompany

polennu.dk har ikke bygget en betalingsmur.

Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00.