Den amerikanske præsident Joe Biden kommer til Polen

Den amerikanske præsident Joe Biden ventes at komme til Polen i denne måned, oplyser flere polske og amerikanske medier tirsdag. Foto: WhiteHouse.

WARSZAWA: Den amerikanske præsident Joe Biden kommer til Polen, skriver flere polske medier. Besøget ventes at finde sted i februar.


Den amerikanske præsident Joe Biden kommer til Polen i denne måned, skriver flere polske medier. Det er amerikanske NBC News der bringer nyheden. Flere embedsmænd venter, at det bliver i forbindelse med årsdagen for indledningen af Ruslands seneste krig mod Ukraine 24. februar. Men datoen er ikke bekræftet.

Ikke bekræftet

Ifølge kilder i Det Hvide Hus er datoen endnu ikke blevet officielt godkendt. Det vides heller ikke, om præsident Joe Biden planlægger besøg andre steder i Europa på turen. En talsmand for det nationale sikkerhedsråd vil endnu ikke kommentere sagen. I Polen arbejdes der nu på højtryk med at forberede besøget.

Det ventes ikke, at Joe Biden vil besøge Ukraine.

LINK: Det Hvide Hus, Washington

 

 

Støt polennu.dk og få mere viden

Vi har ikke en betalingsmur – vi vil nemlig så gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark. Hvis du også vil – så kan du gøre det ved støt os økonomisk. Du kan støtte os med et engangsbidrag på DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00. Det vil være en stor meget hjælp – på forhånd tak.

LINK: Støt polennu.dk og få flere gratis nyheder