EM i atletik er slut: 39 medaljer til Polen

EM medaljer
De polske kvinder Anna  Kiełbasińska, Iga Baumgart-Witan, Justyna Święty-Ersetic og Natalia Kaczmarek vandt sølv i 4 x 100 meter stafet. Foto: PKN.

MUNCHEN: Polen vandt 39 medaljer ved EM i atletik, der sluttede i Tyskland søndag. Polen blev 8. bedste nation.


Det blev til 39 medaljer i alt til Polen, da EM i atletik sluttede søndag i Tyskland. Polen vandt otte medaljer af guld, 16 af sølv og 15 af bronze. Dermed blev Polen den 8. bedste nation ved de europæiske mesterskaber.

Polens medaljer ved EM i atletik

Værtsnationen Tyskland høstede flest medaljer ved ​​EM 2022. 60 i alt. 26 af guld, 20 af sølv og 14 af bronze. På anden pladsen kom Storbritannien med samme antal medaljer, men færre af guld. Se de ti bedste nationer herunder.

Se TOP 10 over landes medaljer ved EM i atletik

På mesterskabernes sidste dag, vandt polske Pia Skrzyszowska guld i kvindernes 100 meter hækkeløb, ligesom hun tidligere var sølvvinder sammen med sin landsmænd i 4×100 meter stafet.

 

polennu.dk har ingen betalingsmur. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00.  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.