Fodbold: Lewandowski skal have ny træner

lewandowski robert polen
Den polske topscorer og verdens bedste fodboldspiller Robert Lewandowski, skal have ny træner i Bayern München. Arkivfoto.

MÜNCHEN: Polens landsholdsanfører Robert Lewandowski skal have ny træner i sin tyske storklub F. C. Bayern München.


Den skades ramte topscorer i Bundesligaen og på det polske fodboldlandshold, Robert Lewandowski, skal have ny chef i Tyskland. Bayern Münchens cheftræner Hansi Flick har efter dagens kamp mod Wolfsburg, meddelt spilere og klubben at han ikke vil fortsætte i den kommende sæson som træner.

Farvel til Lewandowski

– Efter denne sæson vil jeg forlade Bayern München, sagde han til VfL Wolfsburg efter dagens kamp.

– Jeg har allerede spurgt klubbens chefer om muligheden for at opsige kontrakten. Jeg informerede også spillerne, sagde Hansi Flick efter sejren over Wolfsburg.

Træner i konflikt

Meddelelsen kommer som en overraskelse. Sidste år førte han klubben til sejr i Champions League. Træneren har for nylig været i konflikt med klubbens sportsdirektør. Denne konflikt anses for at være årsagen til at den succesfulde træner vil ud af sit ansættelsesforhold.

Robert Lewandowski har ikke kommenteret meddelelsen.

LINK: F.C Bayern München

lewandowski-verdens-bedste-fodbold
Robert Lewandowski torsdag aften med FIFA trofæet, som beviset på at han er verdens bedste fodboldspiller. Privatfoto.

Lewandowski topscorer

Robert Lewandowski er topscore i den tyske Bundesliga. I Champions League turneringen har han scoret 15 mål for sin klub, og på det polske landshold 18 mål. Han satte for nogle år siden en ny rekord, ved at score fem gange på ni minutter for Bayern München.

Den 32-årige polak har tidligere spillet for tyske Borussia Dortmund og for Legia Warszawa, Znicz Pruszków og Lech Poznan. Han blev pokalmester i 2009, og polsk mester i 2010 med Lech Poznan.

Der er atter grund til jubel hos Bayern München. Søndag aften vandt Robert Lewandowski og hans holdkammerat sæsonens tredje titel. Denne gang som Europas bedste klubhold/Champions League med en sejr over PSG i finalen. Arkivfoto.
Mere nyt om Lewandowski og fodbold? Vi har ikke bygget en stor, stærk og lang betalingsmur omkring polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med VISA, MASTER, Mobilepay og andre anerkendte og sikre betalingsformer.