Fodbold: Polen vandt over Tyskland i venskabskamp

Polen vandt over Tyskland
Der var jubel på det nationale stadion, da Polen vandt over Tyskland i en venskabskamp i fodbold. Men allerede tirsdag spiller Lewandowski og hans holdkammerater mod Moldova på udebane i EM-kvalifikationen. Foto: PZPN.

WARSZAWA: Polen vandt over Tyskland i fodbold i en venskabskamp på hjemmebane. Tirsdag aften er det alvor i EM-kvalifikationen.


Selv om forholdet mellem Warszawa og Berlin er mildt sagt anspændt, så holder det ikke de to landes fodboldlandshold fra at spille venskabskamp. Det skete fredag aften, samtidig med at der blev spillPolenet EM-kvalifikationskampe, blandt andet Danmarks kamp mod Nordirland i København. En kamp der blev dømt af den polske dommer Daniel Stefanski, der også dømte FC Midtjyllands kamp mod Lazio i efteråret.

Foran i første halvleg

Selv om den polske spiller Robert Lewandowski er den mest scorende i den tyske Bundesliga, så var det ikke den nuværende F. C. Barcelona spiller, der kom på måltavlen. Efter 31 minutters spil kom Polen foran på et mål af Jakub Kiwior, der til daglig spiller for Arsenal. Og 1 – 0 i polsk favør var også stillingen ved pausen.

Lewandowski udskiftet

Anden halvleg blev indledt med udskiftning af anfører Robert Lewandowski, der blev erstattet af Arkadiusz Milik, der til daglig spiller for Juventus.

Robert Lewandowski blev udskiftet i det 46. minut med Arkadiusz Milik, der til daglig spiller for Juventus. På billedet siger Lewandowski tak og farvel til Jakub Blaszczykowski, der spillede sin sidste landskamp for Polen. Foto: PZPN. 

Det var en spændende kamp, og det endte efter anden halvleg med samme resultat som ved pausen. Polen vandt over Tyskland 1 – 0.

EM kvalifikation mod Moldova

Fredag aftens kamp på det nationale stadion var en venskabskamp. Men allerede tirsdag aften bliver det alvor for de hvid-røde. Her gælder det EM-kvalifikationskampen mod Moldova på udebane. Kampens fløjtes i gang klokken 20:45.

Polen vandt over Tyskland – det er helt sikkert. Ligesom det er helt sikkert, at vi ikke vil have en betalingsmur rundt om polennu.dk – vi vil nemlig så gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark mest muligt. Hvis du også vil det – så kan du hjælpe os ved at støtte os økonomisk.

Du kan gøre det med et engangsbidrag på DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00

Du kan også vælge et fast månedligt beløb – læs mere her.