Første fly fra Billund Lufthavn til Gdansk

wizz_air_billund_gdansk_legoland_martin_bager
Det første Wizz Air fly er i dag lettet fra Billund Internationale Lufthavn til Lech Walesa lufthavnen i Gdansk. Ruten til Krakow er åbnet, og senere i juli genåbner selskabet også ruten til Warszawa. Arkivfoto.


 

Lavpris flyselskabet Wizz Air sendte lørdag middag det først fly til Gdansk fra Billund Lufthavn, efter at international flytrafik blev lukket ned på grund af corona-krisen den 15. marts. Foreløbig flyves der på ruten to gange om ugen, lørdage og tirsdage. En tur næste lørdag fra Billund til Gdansk, står i skrivende stund til en pris på 219 danske kroner.

Billund Lufthavn introducerede Gdansk som rejsemål i 2015, og ruten har haft stor succes frem til corona-nedlukningen.

Krakow er i gang – Warszawa om lidt

En anden populær polsk by er Krakow. Her har Wizz Air også genåbnet ruten til Krakow fra Billund. Der flyves på søndage og onsdage. En enkeltbillet kan i skrivende stund købes for 169 danske kroner.

Hvis man vil rejse til den polske hovedstad Warszawa fra Billund med lavprisselskabet, skal man vente til den 21. juli. Den dag genoptages ruten fra Vestdanmark til Warszawa Chopin Airport.

Billund Lufthavn er Vestdanmark internationale lufthavn med cirka 3,5 million passagerer om året.

SE RUTERNE FRA BILLUND LUFTHAVN HER

Mere om rejser til Polen? Hvis du gerne vil støtte vores fortsatte arbejde, så vil et bidrag kunne gøre en stor forskel. Vil du f.eks. støtte os med 100,00 kroner, så kan du gøre det ved at trykke her. Tak for din opmærksomhed.