Forsvarsministeren på julevisit i Afghanistan

  Polens forsvarsminister Bogdan Klich under sit julebesøg hos de polske soldater i Afghanistan. Foto: Polens Forsvarministerium.


  BAGRAM: Forsvarsminister Bogdan Klich har besøgt de polske soldater i Afghanistan. Han havde fredslys med til soldaterne fra Fødselskirken i Betlehem.


  Der blev tændt fredslys af de polske soldater, efter at landets forsvarsminister besøgte den polske Ghazni-base, for at ønske soldaterne god jul.

  Lysene havde ministeren taget med fra Fødselskirken i Betlehem. Klich vil spise julemiddag sammen med de polske soldater på Ghazni-basen.

  Præsident besøg

  Den polske forsvarsminister benyttede også lejligheden til at mødes med NATO-missionens (ISAF) chefer, og til samtaler med den afghanske præsident og forsvarsminister.

  2.600 polske soldater

  Polen har i øjeblikket 2.000 soldater i Afghanistan på ISAF missionen, men yderligere 600 soldater er ved at gøre sig klar til at tage til Afghanistan.

  Den polske forsvarsminister sagde i sidste uge i Sejmen, at det er målet at det øgede antal tropper vil fremrykke hjemsendelsen af alle polske soldater.

  I lighed med andre lande, har Polen ikke sat en slutdato for indsatsen i Afghanistan.