Fremstød for dansk bio-energi i Polen under COP 19

  Danske_ambassade_i_Polen


  WARSZAWA: Den danske ambassade i Warszawa står for et fremstød for dansk bio-energi under COP 19, der afholdes i Polen i november.


  Når FNs klimakonference Cop 19 løber af stablen i Warszawa til november, vil den blive fulgt af et fremstød for dansk bio-energi på det polske marked under ledelse af den danske ambassade i Warszawa.

  Udvikling på det polske marked

  Markedet for biomasse, biogas og biobrændstof er under kraftig udvikling i Polen og fremtidsudsigterne er positive på området ifølge ambassaden.

  Den polske regering vil snart vedtage en række nye initiativer inden for biomasse, biogas og biobrændstof, der giver danske virksomheder mulighed for at udvikle sig på det polske marked.

  Konference om bio-energi

  Den danske ambassade afholder derfor en heldags-konference om bio-energi under Cop 19. Konferencen vil diskutere markedsudviklingen for biogas og biobrændstof samt udfordringerne på markedet. Herudover vil private og statsejede virksomheder præsentere virksomhedscases fra Polen. Konferencen, der er målrettet danske virksomheder inden for bio-energi, afholdes 12. november.

  LÆS MERE
  Eksternt link: Konference om bio-energi i Warszawa