Google_åbner_campus_i_Warszawa_i_Polen
WARSZAWA: Googles bestyrelsesformand Eric Schmidt annoncerer, at den tredje Google Campus i verden åbner i Polen næste år.
LÆS  Landmænd i protest skaber trafikkaos i Warszawa


Googles bestyrelsesformand Eric Schmidt var onsdag i Polen for at fejre 25-års jubilæet for Polens første delvist frie valg efter Anden Verdenskrig i 1989.

Google-formanden mødtes i den forbindelse med Polens statsminister Donald Tusk og annoncerede, at koncernen vil åbne en Google Campus i Warszawa næste år.

Nummer tre i verden

Den ny Google Campus bliver den tredje i verden efter åbningen af Google Campus i London og Tel Aviv.

Google Campus tilbyder kontorlokaler for unge iværksættere, der ud over lokalerne tilbyder en række foredrag, kurser, workshops og konferencer med førende erhvervsfolk og forskere, der kan inspirere de unge.

Åbner i 2015

Det ny Campus åbner i Warszawa i begyndelsen af 2015. Google ønsker med sit initiativ at styrke innovationsevnen og entreprenør-ånden i Polen og hele Central- og Østeuropa ved at støtte unge iværksættere.

I Warszawa

Den polske Google Campus kommer til at ligge i Warszawa, men endnu er det ikke andre informationer om det kommende projekt.

Google Campus i London strækker sig over syv etager og koster 375 pund at leje kontorlokaler i om året, men det er endnu uvist, hvad prisen bliver for et kontor i den polske Google Campus.

LÆS  Ny statue af Lech Kaczynski giver ballade i Warszawa
LÆS  Ny statue af Lech Kaczynski giver ballade i Warszawa