Hedebølge, storme, torden og regn de næste dage

uvejr_storm_regn_warszawa_polen_polennu
De næste fem dage bliver vejret omskifteligt i Polen. Risiko for voldsomme storme og haglvejr, samt temperaturer på op til 35 grader varme i de centrale dele af Polen. Følg altid vejret og vejrudsigten nederst på forsiden af polennu.dk. Arkivfoto.

WARSZAWA: Store vejrskift med hedebølge, storme, torden og massiv regn i de kommende fem dage i Polen, varsler metrologerne.


Der varsles om omskifteligt vejr de kommende dage i Polen, som følge af store termiske ændringer i Europa og Afrika. Det betyder, at der i de næste fem dage advares om temperaturer på op til 35 grader, ligesom der varsles om nedbørsmængder på mellem 30 og 50 mm. Eller 30 og 50 liter vand pr. kvadrater, som man benævner nedbørsmængder i Polen.

Der er foreløbigt udsendt advarsler for Gdansk og Bydgoszcz regioner, hvor varslet er om kraftige storme med hagl og vind af stormstyrke.

Torsdag

Torsdag bliver det klart vejr i den østlige og sydøstlige del af Polen. Der vil være moderat til kraftigt skydække med regnbyger og nedbør på 15 mm.

Stormene vil være særligt stærke i regionerne omkring Lodz og Wroclaw regionerne. Gennemsnitstemperatuerne vil være 22 grader, ved kysterne 30 grader og inde i landet, herunder Warszawa ventes temperaturer på op til 35 grader.

Fredag

Fredag ​​vil der være sol i det nordlige regioner, og mulighed for moderat til kraftigt skydække med byger på op til 15 mm. I perioder med hagl med nedbør på mellem 30 og 50 mm nedbør. I Gdansk regioner ved temperaturen være på cirka 22 grader. I Warszawa vil temperaturen være 28 grader, mens den i de østlige egne kan komme op på 32 mm. Storme med vindstød på op til 100 kilometer i timen.

Lørdag

Lørdag bliver der moderat skydækket med nedbør på op til 15 mm. Der ventes haglvejr i de centrale og østlige egne af Polen. Der ventes at falde 30 mm nedbør. I den sydvestlige del af landet være der være lyn og torden. Temperaturen vil højst komme op på 22 grader, men den ventes at være op til 27 grader lokalt. Svag vind generelt, men lokale storme.

Søndag

Søndag bliver de vestlige og sydøstlige egne af landet været præget af moderat til kraftigt skydække med byger og tordenvejr. Op til 30 mm nedbør. Generelt tørt. Temperaturerne vil være på mellem 24 og 29 grader.

Mandag

Mandag bliver det roligt og solrigt. Maksimumtemperaturer ved kysterne på omkring 27 grader, men landet i de centrale dele af Polen kan komme op på 31 grader. Let til moderat vind.

Følg vejret med polennu.dk nederst på forsiden.

Mere nyt fra Polen på dansk? Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med VISA, MASTER, Mobilepay og andre anerkendte og sikre betalingsformer.