Højsæson for dansk-polske events i Danmark

  PDCC_polennu

  Der har været stor søgning til dansk-polske events i Danmark den seneste uge. Her er det fra Polsk-dansk Handelskammers arrangement med Danmarks tidligere ambassadør i Polen, Thomas Østrup Møller. Foto: Maja Giannoccaro, polennu.dk.


  KØBENHAVN: Den seneste uge har der været en lang række dansk-polske arrangementer, og interessen for Polen i Danmark er stigende, siger ny handelskammerformand.


  Sæsonens første event fra Polsk-dansk Handelskammer (PDCC) blev gennemført med stort fremmøde i Udenrigsministeriet torsdag. PDCC havde fået overtalt Danmarks tidligere ambassadør i Polen, Thomas Østrup Møller, til at fortælle om sine oplevelser i Polen fra 2010 til 2012.

  SE BILLEDER
  Eksternt link: Billeder fra PDCC event

  Stort eksportmarked

  – Polen er et spændende land, og et større eksportmarked for Danmark, end lande som Brasilien, Japan og Italien, sagde Thomas Østrup Møller til de fremmødte.

  To gange ambassadør-tale

  Torsdag var også Danmarks nuværende ambassadør i Polen, Steen Hommel på slap line samme sted i København. Det var i anledning af et erhvervsseminar om investeringer i Polen, som den danske ambassade i Warszawa stod bag. Dagen før var ambassaden vært for et tilsvarende arrangement i Aarhus. I november holder Dansk Industri et seminar om Polen, som den polske minister for regional udvikling deltager i, ligesom PDCC har flere events på vej.

  Flere events

  – Det er positivt og ikke uden grund, at der er fokus på Polen som et attraktivt eksportmarked, siger formanden for PDCC, Egil Rindorf til polennu.dk. –

  – Derfor er det også en glæde, at kunne præsentere en lang række dansk-polske events lang ind i det nye år, siger formanden for handelskammeret.

  LÆS MERE
  Eksternt link: PDCC hjemmeside (dansk)