Kampen mellem Albanien og Polen afbrudt

Albanien Polen fodbold
Robert Lewandowski kom ikke et på scoringstavlen i den hektiske kamp mod Albanien på udebane. Men polakkerne fik de tre point med hjem. Foto: PZPN.

TIRANA: Fodboldkampen mellem Albanien og Polen blev afbrudt, efter at tilskuere kastede med flasker og andet mod polakkerne.


Albanien – Polen: Kampen om kvalifikationen til VM 2022 blev en voldsom affære for det polske landshold, der tirsdag mødte Albanien på udebane. Polakkerne scorede i det 77. minut, men det blev for meget for de aggressive albanske fans, der kastede flasker og andet skyts mod de polske spillere.

Tidligere i kampen var det også gået galt med kasteskyts, og derfor valgte dommeren at afbryde kampen og sendte spillerne i omklædningsrummet, indtil tilskuerne var blevet mere rolige.

Kampen endte med det ene mål, og nu venter et efterspil. Polske kommentatorer betegner det som en skandale, at det kunne lade sig gøre for publikum at have kasteskyts med på stadion. Med sejren rykkede Polen op som nummer 2 i VM-kvalens gruppe I foran netop Albanien. Polakkerne vandt 4 – 1 i Warszawa, da de to hold mødtes tidligere på året.

Stillingen – Albanien nu nummer 3

Pointfordelingen efter tirsdagens kampe i VM-kvalifikationens gruppe I. Som pointene står efter tirsdagens kampe er Albanien ude af VM-kvalifikationen. Der er stadig to kampe tilbage for hvert af holdene.

  • England 20 point
  • Polen 17 point
  • Albanien 15 point
  • Ungarn 11 point
  • Andorra 6 point
  • San Marino 0 point

LINK: Stillingen i VM 2022 kvalifikationen

Mere om polsk fodbold på dansk? Støt polennu.dk! Vælg mellem DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00