Lech Poznan tabte første kamp mod ACF Fiorentina

Fiorentina
Det bliver op ad bakke, når Lech Poznan om en uge skal til Italiens og møde ACF Fiorentina på hjemmebane, efter torsdag aftens nederlag på 4 – 1 i Poznan. Foto: Lech Poznan.

POZNAN: Fiorentina vandt første opgør mod Lech Poznan i kvartfinalen i Europa Conference League. Om en uge er der returkamp i Italien.


Fodboldklubben Lech Poznan spillede i aften den første ud af to kvartfinale i Europa Conference League. Det var mod det italienske storhold ACF Fiorentina. Det var en kamp, som har stor national interesse, og der havde da også været udsolgt til kampen i flere uger. Der blev sat stadionrekord med 40.813 tilskuere.

Fiorentina chokstart

Kampen var bare fire minutter gammel, da gæsterne fra Fiorentina kom foran med 1 – 0 ved et mål af Arthur Cabral. Men det kunne ikke holde de blå og hvide fra Poznan nede, og efter 20 minutters spil udlignede Kristoffer Velde til 1 – 1. Polakkerne pressede, men det var italienerne der kom på måltavlen efter 41 minutters spil ved et mål af Nicolas Gonazalez. 2 – 1 til Fiorentina var stillingen ved pausen.

Og med polske øjne gik det galt igen efter 13 minutters spil i anden halvleg, hvor Bonaventura øgede føringen til 3 – 1. Og blot fem minutter senere blev det til 4 – 1.

Trods den komfortable føring pressede Fiorentina fortsat på for flere mål, og det var en spændende kamp med flere gode chancer til Poznan. Polakkerne mistede aldrig troen på en sejr. Trods tre minutters tillægstid lykkedes det ikke polakkerne at pynte på resultatet.

Retur kamp i Fiorentina om en uge

Lech Poznan tabte, og om en uge skal polakkerne til Italiens og møde ACF Fiorentina på hjemmebane. Hvis Lech Poznan skal gå videre til semifinalen, kræver det en sejr i Italien i næste uge, der er større end den Fiorentina kunne rejse hjem med fra Polen torsdag aften.

LINK: Europa Conference League (UEFA)