Legia Warszawa straffes for fodbold ballade

legia_warszawa_uden_fans_real_madrid

Det bliver en trist forestilling, når Legia Warszawa den 2. november møder Real Madrid hjemme i næste Champion League opgør. Kampen bliver uden publikum. UEFA har nemlig straffet polakkerne får seks forhold under kampen mod Borussia Dortmund for to uger siden. Arkivfoto.


WARSZAWA: En ny nedtur har ramt det polske mesterhold i fodbold. Topkampen mod Real Madrid på hjemmebanen i november bliver uden publikum.


Det går ikke godt for den polske mesterklub i fodbold Legia Warszawa i Champion League.

Uden mål

Efter to kampe har polakkerne ikke formået at score, og står tilbage med en negativ målscore på 8 i den hårde CL gruppe der blandt andet omfatter spanske Real Madrid.

SE STILLING
UEFA: Champions Legia 2016 stillingen

Uden publikum

Det næste opgør i Champions League for polakkerne bliver mod Real Madrid hjemme, den 2. november.

Men UEFA har besluttet, at kampen skal gennemføres uden publikum, som straf for den ballade der opstod da Legia Warszawa fans lavede ballade i opgøret mod Borussia Dortmund, som polakkerne tabte med 6 – 0.

Også bøde

UEFA har også besluttet, at Legia Warszawa skal betale en bøde på 80.000 euro for optøjerne den 14. september.

Seks anklager

UEFA anklager polakkerne for seks forhold: Problemer med publikum på tribunerne, brug af nødblus, indkast af genstande ind på banen, for utilstrækkelig sikkerhedsorganisation, for racistisk adfærd og for at have låst nødudgangene.

Afviser anklager

Legia Warszawa erkender balladen, men afviser beskyldningerne om racisme. Polakkerne vil heller ikke acceptere UEFA’s beslutning, og har klaget over afgørelsen. I en meddelelse skriver klubben:

Kræver publikum

– Vi er overbeviste om, at vores argumenter vil blive hørt i klage processen. – Legia Warszawa vil gøre alt for, at kampen mod Real Madrid gennemføres med publikum.