Lewandowski forlænger kontrakt med Bayern

  lewandowski_kontrakt_bayern

  Den 28-årige Robert Lewandowski bliver i sin tyske klub, og den polske landsholdsanfører har også meddelt at han skal være far. Her underskriver han kontrakten tirsdag i München. Foto: Lewandowski.


  MUNCHEN: Polens topscorer og anfører Robert Lewandowski har forlænget sin kontrakt med Bayern München frem til 2021.


  Polens anfører for landsholdet i fodbold, Robert Lewandowski har forlænget sin kontrakt med den tyske storklub Bayern München frem til juni 2021, meddelte klubben tirsdag.

  Gensidig glæde

  – Jeg er meget glad for forhandlingerne er endt med et positivt resultat, og jeg bliver boende i Bayern et par år endnu, vi har stadig mange mål at nå, siger den 28-årige Lewandowski.

  5 millioner mere

  Der foreligger ingen oplysninger om kontraktsummen, men ifølge tyske Bild stiger Lewandowski fra en årsløn på 10 millioner euro til 15 millioner.

  FC Bayern München bestyrelsesformand Karl-Heinz Rummenigge udtrykker glæde over at have sikret sig en af verdens bedste fodboldspillere, og Lewandowski og hans agent takkes for forhandlingsforløbet. Lewandowski har scoret 11 gange for klubben i denne sæson i den tyske bundesliga, og fem gange i Champions League.

  Skal være far

  Kontraktforlængelsen er dog ikke den eneste brik der er faldet på plads for den populære polske fodboldspiller. Robert Lewandowski skal nemlig være far.

  – Anna er gravid, sagde Lewandowski for en uge siden.

  Anna Lewandowska er fem måneder henne, men det er først for en uge siden, at topscoren fik lov til at meddele det.