Lewandowski topscorer i Champions League

  lewandowski_polen_georgien_4_0_polennu

  Anfører for det polske fodbold-landshold Robert Lewandowski ligger nu som topscorer i Champions League, Bundesligaen og EM kvalifikationen 2016. Foto: Jakub Wozniak, polennu.dk.


  MÜNCHEN: Den polske fodboldspiller Robert Lewandowski scorede hattrick i kampen mod Dinamo Zagreb og ligger nu som topscorer i Champions League, Bundesligaen og kvalifikationen til EM 2016


  Den polske fodboldspiller Robert Lewandowski scorede tre mål for sit hold Bayern-München i tirsdagens kamp mod det kroatiske tophold Dinamo Zagreb i Champions League.

  Den polske angriber har dermed scoret ti mål på bare otte dage.

  Topscorer af det hele

  De flotte mål-resultater har sendt Lewandowski til tops i statistikkerne, og den polske angriber ligger lige nu som topscorer i både Champions League, den tyske Bundesliga og i kvalifiakationen til EM 2016, skriver Sport.pl.

  Kun overgået af Messi og Ronaldo

  Ser man på den lidt længere statistik i Champions League, så overgås Lewandowski kun af Lionel Messi, der i gennemsnit har scoret 0,77 mål i sine Champions Leauge kampe og af Christiano Renaldo med 0,69 mål. Lewandowski ligger nu på 0,62 mål pr kamp i Champions League.

  Fem mål på ni minutter

  I sidste uge skrev Robert Lewandowski tysk fodboldhistorie, da han scorede fem mål på ni minutter i Bayern Münchens kamp mod Wolfsburg i Bundesligaen.