lewandowski_polen_georgien_4_0_polennu

Anfører for det polske fodbold-landshold Robert Lewandowski ligger nu som topscorer i Champions League, Bundesligaen og EM kvalifikationen 2016. Foto: Jakub Wozniak, polennu.dk.


MÜNCHEN: Den polske fodboldspiller Robert Lewandowski scorede hattrick i kampen mod Dinamo Zagreb og ligger nu som topscorer i Champions League, Bundesligaen og kvalifikationen til EM 2016


Den polske fodboldspiller Robert Lewandowski scorede tre mål for sit hold Bayern-München i tirsdagens kamp mod det kroatiske tophold Dinamo Zagreb i Champions League.

Den polske angriber har dermed scoret ti mål på bare otte dage.

Topscorer af det hele

De flotte mål-resultater har sendt Lewandowski til tops i statistikkerne, og den polske angriber ligger lige nu som topscorer i både Champions League, den tyske Bundesliga og i kvalifiakationen til EM 2016, skriver Sport.pl.

Kun overgået af Messi og Ronaldo

Ser man på den lidt længere statistik i Champions League, så overgås Lewandowski kun af Lionel Messi, der i gennemsnit har scoret 0,77 mål i sine Champions Leauge kampe og af Christiano Renaldo med 0,69 mål. Lewandowski ligger nu på 0,62 mål pr kamp i Champions League.

Fem mål på ni minutter

I sidste uge skrev Robert Lewandowski tysk fodboldhistorie, da han scorede fem mål på ni minutter i Bayern Münchens kamp mod Wolfsburg i Bundesligaen.