Lionel Richie giver koncert i Gdansk i juli

  lionel_richie_ergo_gdansk_polen_2016_polennu

  Når Lionel Richie kommer til Gdansk, og giver koncert i Ergo Arena på bygrænsen mellem Gdansk og Sopot, har den amerikanske hitmager rundet de 67 år. PR-foto.


  GDANSK: Den amerikanske sanger, musiker og skuespiller Lionel Richie giver koncert i Ergo Arena på bygrænsen mellem Sopot og Gdansk.


  Lionel Richie giver koncert i Ergo Arena i Sopot/Gdansk den 21. juli klokken 20, skriver gdansknu.dk, som er et medie der dækker Gdansk området på dansk.

  LÆS MERE
  gdansknu.dk: Lionel Richie giver koncert i Ergo Arena

  Richie er især kendt for det internationale hit: Hello. Men det er langt fra det eneste hit, den alsidige amerikanske kunstner kan prale med. Han har solgt mere end 100 millioner albums.

  Tredje gang i Polen

  Det er ikke første gang at den amerikanske hitmager besøger Polen. Lionel Richie var i Sopot, der er naboby til Gdansk ved musikfestivalen tilbage i 1999, og han deltog i et velgørenhedsarrangement i det polske præsidentpalads i 2010.

  Dansk base

  Koncerten spilles i Ergo Arena, hvor der er plads til 15.000 koncertgængere. Det var også her, at det danske herre håndboldlandshold havde base under EM håndbold (EURO 2016) i januar, og hvor det danske landshold vandt sine tre kampe.

  LÆS MERE
  gdansknu.dk: Lionel Richie giver koncert i Ergo Arena