LOT går ind i priskrigen på det danske marked

  Det_nationale_polske_luftfartsselskab_LOT_skal_privatiseres_0

  Polens nationale luftfartsselskab LOT øger offensive på det danske marked, med nye sjældne rejsemål til nedsatte priser. Foto: LOT.


  KØBENHAVN: Polske LOT går nu med ind i priskrigen på flybilletter, som flere selskaber har indledt i Danmark. Selskabet har udvalgt de mere sjældne rejsemål med afgang fra København.


  Konkurrencen om flybillet til de store europæiske destinationer er hård. Nu har det polske luftfartsselskab LOT valgt at sænke prisen på en række destinationer.

  Ny ledelse

  Polsk LOT havde et rekordstort underskud i 2009, men en ny ledelse har tilpasset organisationen og gennemført masseafskedigelser. I samme proces blev selskabets strategi ændringer, som begyndte sidste år, går efter planen, oplyser selskabets ledelse.

  LOT blev etableret tilbage i 1918 og er hovedsagligt ejet af den polske stat. LOT (Polish Airlines) skal i lighed med det polske færgeselskab Polferries privatiseres. Det har også været et centralt element i organisations og strukturændringerne i selskabet.

  Udvalgte rejsemål

  I en kampagneperiode, der løber frem til den 10. oktober, er det nu muligt at flyve fra København til f.eks. Riga og hjem igen for 1.198 danske kroner, Larnaca (Cypern) til 1.505, Kaliningrad 1.303 og Beirut til 1.760 kroner. Priserne er lavere for børn, oplyser LOT i København til polennu.dk.