Mere militær støtte til Ukraine i Polen fra Canada

Lovligt ophold i Polen
Canada giver nu mere militær støtte, det sagde den canadiske forsvarsminister Anita Anand på torsdagens kontaktudvalgsmøde mellem lande der støtter Ukraine i forsvaret af landet mod Rusland. Arkivfoto.

WARSZAWA: Canada vil give mere militær støtte til Ukraine. De canadiske bidrag omfatter også træning af personel i Polen til krig i Ukraine.


Mere militær støtte til Ukraine. Den canadiske forsvarsminister Anita Anand sagde på et virtuelt møde torsdag aften i Ukraines kontaktgruppe, at Canada nu vil øge sin indsats med at uddanne soldater og andet ukrainsk personel i Polen. Canadierne vil også give endnu flere håndvåben og ammunition.

(Artiklen fortsætter under)

– Maskinpistoler, rifler og andet grej, er allerede blevet leveret til Ukraine, og 1 million patroner med 5,56 mm ammunition og 4.800 kampgeværer er planlagt til at blive leveret i de kommende uger, skriver det canadiske forsvarsministerium.

Canada genbekræftede torsdag aften, at landet følger krigen og vil give de krævede bidrag til Ukraines modstandskamp mod Rusland.

LÆS OGSÅ: USA giver mere militær støtte til Ukraine

Over 12 millioner mennesker til Polen fra Ukraine

LÆS OGSÅ: Over 12 millioner mennesker til Polen fra Ukraine