Merkel vil alligevel ikke boykotte EM 2012 i fodbold

Angela_Merkel

Angela Merkel har opgivet sine planer om at boykotte EM 2012 i fodbold til sommer, men har nu meddelt den polske statsminister, at hun komme til både Polen og Ukraine. Arkivfoto.


WARSZAWA: Polens statsminister Donald Tusk siger, at den tyske kansler Merkel, har erkendt at boykotten af EM 2012 i fodbold var en misforståelse.


Onsdag sagde Polens statsminister Donald Tusk til journalister i Bruxelles, at Merkel alligevel ikke vil boykotte EM 2012 i fodbold, og at den tyske kansler kommer til et par af kampene. EM 2012 fodbold har Polen og Ukraine som værter.

Fængsling af oppositionsleder

Tidligere har den tyske kansler, og kommissærer i EU, sagt at de vil boykotte mesterskaberne, på grund af fængslingen af den tidligere oppositionsleder Julia Tymoshenko.

Polen og Ukraine

Men Donald Tusk siger nu, at lederen af den tyske regering, Angela Merkel, kommer til fodbold-kampe i både Polen og Ukraine, skriver thenews.pl.

Mangler billetter

Tusk sagde også, at han mødtes med Frankrigs nye præsident, Francios Hollande i Bruxelles, der også udtrykt interesse for at komme til EM 2012 fodbold i Polen og Ukraine.

– Det eneste problem er nu, at få skaffet nogle billetter, sagde Donald Tusk med et glimt i øjet.