Nu kan hele Polen ses på gadeniveau med Google

  Google_Polen_street_view_Gorzow_Wielkopolski_polennu

  Googles særlige kameravogne har været rundt over alt i Polen, og nu kan internetbrugere se billeder fra veje og strækninger over det meste af Polen. Arkivfoto.


  WARSZAWA: Nu kan internetbrugere se det meste af Polen på gadeniveau i 360 grader med Google Street View. Før var det kun muligt i Gdansk, Warszawa, Wroclaw og Poznan.


  Søgegiganten Google har udvidet sin Street View facilitet i Polen til at dække hele landet. Med de nye opdateringer, kan internetbrugere se byer og veje fra hele Polen i 360-grader panorama.

  EM-byernes debut

  I 2012 præstenterede Google for første gang denne service i Polen, men det var kun de fire EM 2012 fodbold værtsbyer, der blev fotograferet og vist. De fire værtsbyer (Warszawa, Gdansk, Poznan, Wroclaw) blev udvalgt efter en polsk internetafstemning.

  50 lande i verden

  50 lande fordelt over hele verden er i større eller mindre omfang blev fotograferet af Googles særlige kameravogne. I denne omgang har Google udvidet i 14 lande, deriblandt Polen, der nu skulle være dækket af Google billeder på gadeniveau og hovedveje på kryds og tværs af Polen.

  Privatlivets fred

  I lighed med andre lande, deriblandt Danmark, har der været protester over Googles fotografering, og flere lande har stillet store krav til Google om at anonymisere de mennesker, der uundgåeligt er fanget af Googles mange kameravogne.