Ny flyrute mellem Billund og Warszawa er en succes

  billund_warszawa_2017_polennu

  Direktør for Billund Lufthavn, Kjeld Zacho Jørgensen, med visionerne for det polske marked ved åbningen af den nye flyforbindelse mellem Billund Lufthavn/LEGOLAND og Warszawa Chopin Airport i marts. Foto: Niels Husted, polennu.dk.


  BILLUND: Flyruten mellem Vestdanmark og Warszawa, der blev indviet i slutningen af marts, er kommet rigtig godt fra start.


  I slutningen af marts blev den nye Wizz Air rute mellem Billund/LEGOLAND og Warszawa Chopin lufthavn indviet. Og den er kommet flyvende fra start efter de første to måneder, oplyser Billund Lufthavn.

  Sjældent set

  – Ruten er kommet rigtig godt i gang, og det er sjældent set at en ny rute har så stor belægning så hurtigt, siger marketingchef Jesper Klausholm, Billund Lufthavn til polennu.dk. Ruten blev indviet 27. marts med to ugentlige afgange til den polske hovedstad.

  LÆS MERE
  polennu.dk: To ambassadører sendte første fly til Warszawa

  To år med Wizz Air

  Samarbejdet mellem Wizz Air og Billund Lufthavn begyndte for alvor i juni for bare to år siden med en rute til Gdansk, også med to ugentlige afgange. Interessen har været så stor, at kapaciteten på ruten til Gdansk fra denne måned og frem øges med 50 procent, så der nu er tre ugentlige afgange fra Vestdanmark til Gdansk.

  – Også vores rute til Lech Walesa lufthavnen i Gdansk flyver med høje belægningstal, siger Jesper Klausholm.

  SE AFGANGE
  Eksternt link: Wizz Air

  Stor dansk-polsk interesse

  – Vi oplever en meget stærk udvikling på det polske marked, ikke alene gennem vores direkte ruter til Gdansk og Warszawa, men også en stor indirekte trafik, siger marketingchefen i Billund Lufthavn.

  – Det er også den interesse der har betydet at der kommer endnu en rute til Polen fra Billund til oktober, når Ryan Air indvier en ny forbindelse til Poznan, siger Jesper Klausholm til polennu.dk.

  Ikke kun til Polen

  Samarbejdet mellem Billund Lufthavn og Wizz Air har ikke alene ført til nye polske ruter. Wizz Air flyver også fra Billund til: Kaunas og Vilnius i Litauen, Tuzla i Bosnien-Herzegovina, samt til Bukarest og Cluj-Napoca i Rumænien.

  LÆS MERE
  Eksternt link: Billund Lufthavn