Ny hjemmeside skal åbne danskernes øjne for polsk design

  nyt_polsk_design

  Flemming Rindshøj går målrettet efter de designere, der giver forbrugeren en oplevelse af noget unikt og anderledes. Foto: novapolskadesign.dk


  SMØRUM: Iværksætteren Flemming Rindshøj har åbnet hjemmesiden novapolskadesign.dk. Den skal åbne danskernes øjne for polsk design.


  Med en ny hjemmeside vil iværksætteren Flemming Rindshøj introducere danskerne for polsk design inden for blandt andet boligtilbehør, smykkedesign, tasker og modetøj.

  Flemming Rindhøj har i flere år arbejdet som rådgiver i Polen, og på sine rejser til blandt andet warszawa og Gdansk åbnede hans øjne for polsk design.

  Nyt polsk design

  – Når jeg gik på gaden, så jeg design i butikkerne. Det var så interessant, at jeg begyndte at besøge designmesser og kontakte nogle af designerne, fortæller Flemming Rindshøj.

  Efterhånden opstod ideen om at lave en hjemmeside dedikeret til polsk design. Den er nu i luften og findes på adressen www.novapolskadesign.dk.

  Opgør med fordomme

  Ud over at vise nyt polske design og sælge de gennem en webshop vil Flemming Rindshøj også gerne gør op med nogle fordomme.

  – Mange danskere forventer, at polsk design er sådan noget folkloristisk håndarbejde eller noget trist og gråt siger han, siger han.

  SE HJEMMESIDE
  Eksternt link: Site om polsk design på dansk