Ny lavpris flyrute mellem København og Warszawa

  Ryanair_i_Gdansk

  Ryanair begynder næste år at flyve fra København til Warszawa, og yderligere 12 ruter vil åbne ud af København. Her er det Ryanair i Gdansk. Foto: Martin Bager, polennu.dk.


  KØBENHAVN: Lavpris flyselskabet Ryanair åbner flyrute mellem Warszawa og København, og vil åbne yderligere 12 ruter i 2015 ud af København.


  Det irske lavprisselskab Ryanair, vil nu satse på København Lufthavn til 13 nye ruter ud af den danske hovedstad i 2015. Det blev meddelt på en pressekonference i dag i København.

  13 nye ruter

  Ifølge TV-2 bliver en af dem en rute til Warszawa, Milano og London. Ruterne starter 1. marts, og selskabet oplyser at prisen bliver på 149 danske kroner hver vej.

  Lukker fra Sverige

  Ryanair har i dag afgange fra Billund og Aarhus, men vil nu også satse på København. Selskabet vil samtidig lukke for alle afgange ud af Sturup ved Malmø, og bruge Danmark fremover, skriver Ritzau.

  Populær vej til Polen

  Sturup bruges også af Polens største lavprisflyselskab, Wizz Air der har afgange til blandt andet Warszawa og Gdansk fra lufthavnen ved Malmø, hvor også Ryanair indtil nu har opereret fra.

  Stor konkurrence

  Med Ryanairs samarbejde med København Lufthavn, får både SAS og polske LOT stor konkurrence på ruten, hvor begge selskaber i forvejen har øget antallet af gange og størrelsen på flyene. Den nye rute vil formentlig også få flere danskere til at droppe Wizzair og Sturup Lufthavn, hvis Ryanair holder sine prisløfter.