Nye store panoramabilleder af Warszawa

  Foto_warszawa360

  Nu kan internetbrugere opleve Warszawa på en helt ny måde. Nemlig i form af en række panoramabilleder, der er sammensat af op til 1.500 enkeltstående fotos. Foto: Warszawa 360


  WARSZAWA: Et nyt fotoprojekt, warszawa360.pl, har gennemfotograferet den polske hovedstad. Nu kan resultatet opleves online.


  På en ny hjemmeside, warszawa360.pl, kan man opleve Polens hovedstaden fra alle ender og kanter. Det er muligt, efter at den polske hovedstad er blevet fotograferet for flere højt beliggende punkter i byen.

  Gigapanoramaer

  Panoramabillederne er sammensat af 1.500 enkeltstående fotos, der er sat sammen til det der kaldes gigapanoramaer.

  Virtuel rundtur

  Gigapanormaerne betyder, at man kan tage en virtuel tur rundt om Stadion Legia, Kongeslottet i Warszawa, eller se Warszawa taget fra Dominanta Praska kontorbygning, og fra taget af Intercontinental Hotel, som er to af de højeste bygninger i byen.

  Billeder fra oven

  For at tage billederne blev fotograferne nødt til at opsætte kameraer på 15 meter høje master, for at opnå et bredt udsyn.

  28×3,5 meter

  Gigapanoramaet af Warszawa er lavet af 1.428 enkelte billeder, som hver har 6.048 pixels bredden og 4.032 pixels højde.

  Det vil sige, at hvis det blev printet i fotokvalitet, ville billederne være 28 meter i bredden og 3,5 meter i højden, oplyser 360warszawa.pl.

  SE MERE
  Eksternt link:
  hjemmesiden warszawa360.pl