Nyrenoveret ambassade holder åbent hus i weekenden

  henryka_moscicka-dendys_ambassadoer_anna_werenberg_polennu

  Polens ambassadør i Danmark Henryka Moscicka-Dendys inviterer interesserede til åbent hus i den nyrenoverede ambassade i Hellerup i weekenden. Foto: Anna Werenberg.


  HELLERUP: Polens ambassade inviterer til åbne dage i den kommende weekenden, hvor besøgende kan opleve polsk design, mad og musik i og omkring den nyrenoverede ambassadebygning.


  Fredag, lørdag og søndag slår Polens ambassade i Hellerup dørene op for Polens-interesserede og nysgerrige, der vil opleve polsk design, delikatesser, juice, øl og musik.

  Smag på delikatesser og øl

  Alle tre dage uddeles smagsprøver fra de bedste og mest kendte polske delikatesse-brands som Kopernik honningkager, Grycan is, juice fra Maspex Group, der blandt andet er kendt for mærkerne Tymbark og Kubus samt de traditionelle polske ølmærker Kasztelan og Okocim, der i dag hører under Carlsberg Polska.

  Jazz-koncert og værksteder for børn

  Fredag aften er der mulighed for at høre polsk jazz med Ania Rybacka Trio, der går på scenen kl. 19, og lørdag og søndag kan familier og børn deltage i værksteder og læringsspil om polsk sprog og historie.
  Lørdag mellem kl. 11 og 13 foregår værkstederne på engelsk og er målrettet danske børn, mens det søndag mellem kl. 14 og 16 foregår på polsk og er målrettet polske børn, der bor i Danmark.

  Klimavenligt design

  Alle tre dage kan besøgende opleve designprojekter fra forskellige polske regioner, der er produceret med respekt for klimavenlige materialer og metoder. Projekterne er samlet i en container under titlen ’Polish Design Island’, og den har før turen til Danmark været udstillet bl.a. i Bruxelles og på den prestigefulde designfestival i Lodz.

  LÆS MERE
  Eksternt Link: Polish Design Island (engelsk)

  Nyrenoveret ambassade

  De åbne dage på Polens ambassade er første gang, offentligheden får mulighed for at komme ind og se ambassaden efter den store renovering, som bygningen, der oprindelig blev opført i 1918, har været igennem det seneste halvandet år.

  Ambassaden er åben

  Fredag 12-18 og 19-21 (kl. 19 koncert)
  Lørdag 11-16 (kl. 11-13 værksteder på engelsk)
  Søndag 11-16 (kl. 14-16 værksteder på polsk)

  LÆS MERE
  Eksternt Link: Åbne dage på Polens ambassade (engelsk)