Nyt livsstils magasin skal trække danskere til Polen

  PROT_Krystyna_Hartenberger_-_Pater_polen_gdansk_gdansknu

  Turistchefen for region Pomorskie, Krystyna Hartenberger – Pater, star bag det nye magasin, der skal lokke flere turister fra Danmark, Norge og Sverige til Gdansk, Gdynia og Sopot. Foto: Maja Giannoccaro, polennu.dk.


  GDANSK: Et nyt livsstils magasin, +48 Magazine, skal trække flere skandinaver til Gdansk, Sopot og Gdynia hele året.


  +48 Magazine er navnet på et nyt livsstils magasin, der skal lokke endnu flere turister til Gdansk, Gdynia og Sopot.

  SE MAGASIN
  Online: +48 Magazine (engelsk)

  Satser på Skandinavien

  – Der er mange muligheder for wellness, spa, fantastisk mad og meget andet for en kræsen turist, også i vintersæsonen, siger Krystyna Hartenberger-Parter til polennu.dk.

  Attraktivt turistmål

  – Flere danske turister har fået øjnene op for områdets kvaliteter som turistmål, siger direktør for PROT Krystyna Hartenberger-Parter til gdansknu.dk om baggrunden for det nye magasin.

  Det nye magasin er specielt udarbejdet til skandinaviske læsere, og målet er at lokke flere skandinaviske turister til området omkring Gdansk. De seneste år er antallet af skandinaviske turister i Gdansk, Gdynia og Sopot steget markant.

  – Der er gode forbindelser med fly og færger, kvaliteten på turist tilbuddene er høj, og priserne er relativt lave. Det har fået antallet af skandinaviske turister til at stige.

  – Flere og flere danskere vælger at rejse til Gdynia via Sverige, kun få timers kørsel fra København, siger turistchefen.

  Livsstils turister

  Det ny magasin +48 Magazine fokuserer på de tilbud i og omkring Gdansk, som besøgende kan nyde året rundt som udbuddet af restauranter, indkøbsmuligheder og tilbud til børnefamilier.

  – Vi har lagt vægt på at bryde den såkaldte sæson barriere, og vi har derfor valgt at lægge vægt på de tilbud, der møder besøgende hele året rundt i det ny magasin, siger Krystyna Hartenberger-Parter.

  Bred distribution

  +48 Magazine er udarbejdet af PROT i samarbejde med Stena Line, Wizz Air og Lech Walesa lufthavnen i Gdansk. Det distribueres blandt andet på Stena Lines færge, der sejler fra Karlskrona til Gdynia og på in-steder og cafeer i Sverige og Danmark.

  +48 Magazine findes online, og kan bestilles via læsershoppen polennu.com.

  LÆS WEB-UDGAVE
  Eksternt link: +48 Magazin
  e

  BESTIL MAGASIN
  polennu.com: +48 Magazine