Officielt: Lewandowski er den bedste spiller i Tyskland

BERLIN: Polens landsholdsanfører i fodbold, Robert Lewandowski er kåret som sæsonens bedste spiller i den tyske Bundesliga.


Den polske topscorer, Robert Lewandowski, er ved en officiel net afstemning, kåret som 2019/20 sæsonens bedste fodboldspiller i den tyske Bundesliga.

Det er resultatet af en afstemning der er gennemført på det officielle Bundesliga-websted. Robert Lewandowski vandt suverænt i undersøgelsen. Her er topscorerne i afstemningen:

  • Robert Lewandowski, Bayern München – 57 procent
  • Jadon Sancho, Borussia Dortmund – 13 procent
  • Kai Havertz, Bayer Leverkusen – 12,1 procent

Tredje bedste nogensinde

31-årige Lewandowski har i den corona-forkortede sæson scoret 33 mål for sin klub i Bundesliga, men medregnes alle kampe har den polske anfører scoret hele 48 gange.

Lewandowski har sammenlagt scoret 235 mål i den tyske lige, og er den spiller i Bundesligaens historie der har scoret tredje flest mål. Kun de tyske legender Gerd Müller (365 mål) og Klaus Fischer (268 mål) har scoret flere mål i den tyske ligas 57-årige historie.

Robert Lewandowski har været tyske topscorer i fire sæsonen, siden har begyndte at spille fodbold i Tyskland.

Lewandowski har doneret en million euro til en fond der skal støtte ofre for covid-19 sygdommen. Arkivfoto.

Mere fodbold fra Polen? Hvis du gerne vil støtte vores fortsatte arbejde, så vil et bidrag kunne gøre en stor forskel. Vil du f.eks. støtte os med 100,00 kroner, så kan du gøre det ved at trykke her. Tak for din opmærksomhed.