Polen er kommet tættere på EM-slutrunden i fodbold

EM-slutrunde
Anfører Robert Lewandowski og hans holdkammerater, skal tirsdag spille om den sidste plads ved EM-slutrunden i fodbold i Tyskland til sommer. Foto: PZPN.

WARSZAWA: Polen vandt 5 – 1 over Estland i kampen om en af de sidste pladser til EM-slutrunden. Sagen afgøres tirsdag mod Wales.


Polens landshold kom torsdag aften tættere på en plads ved EM-slutrunden i fodbold i Tyskland. Det skete med en overbevisende sejr over Estland med 5 – 1 efter 1 – 0 ved pausen. Polakkerne spillede godt, og der var aldrig tvivl om resultatet. Esterne fik et mål efter et kiks i det polske forsvar.

Resultatet betyder, at Polen nu skal spille den sidste kamp, om en plads i slutrunden mod Wales ude. Det er resultatet, efter at waliserne slog Finland med 4 – 1.

Vinderen til slutrunden

Robert Lewandowski og hans holdkammerater ville helst møde Finland, ikke mindst fordi kampen skal spilles på udebane, og Wales er meget stærke på hjemmebane, vurderer de polske kommentatorer. Men nu bliver det – trods ønsket om en rejse til Helsinki – en tur til Wales i stedet for.

Vinderen af kampen mellem Wales og Polen kommer med til slutrunden i Tyskland, taberen gør ikke. Der er tre pladser tilbage, der skal besættes.

EM-slutrunden eller ej. Vi har fravalgt at have en betalingsmur omkring polennu.dk for at kunne udbrede kendskabet til Polen mest muligt. Du kan støtte os i det arbejde økonomisk – det vil være en stor hjælp – f.eks. med et engangsbeløb på DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00. Du kan også vælge et valgfrit engangsbeløb via MOBILEPAY 23435905.