Polen fortsat uden point ved VM i håndbold

vm_brasilien_polen

Polakkerne kæmpede sig vej mod det brasilianske mål ved VM i håndbold. Men Polen kom aldrig i nærheden af så meget som et uafgjort resultat i kampen. Brasilien vandt 28 – 24. Foto: ZPRP.

PARIS: De polske håndboldherrer fik heller ikke point i den anden VM kamp i Frankrig, der var mod Brasilien.

Polen mødte lørdag eftermiddag Brasilien ved VM i herrehåndbold i Frankrig. Brasilien kom bedst fra start, og der skulle gå syv minutter før polakkerne kom på måltavlen. Og da havde brasilianerne allerede nettet fem gange. Og kampen igennem var polakkerne bagud. Ved halvleg stod der 16 – 11 til Brasilien.

Der var på intet tidspunkt tvivl om udfaldet. Da kampen var slut var stillingen 28 – 24 til Brasilien.