Polen kan blive et af verdens tre bedste fodbold landshold

lewandowski

Siden Robert Lewandowski, anfører og topscore er kommet på landsholdet, har de hvid-røde fodbold drenge kun haft fremgang, og har nu en plads som verdens tredje bedste fodboldlandshold indenfor rækkevidde. Foto: Martin Bager, polennu.dk.

LÆS  Udligner to minutter inde i overtiden mod England

WARSZAWA: Med en sejr over Danmark i september, kan Polen komme op på tredjepladsen i FIFA’s rangliste over verdens bedste landshold. Torsdag blev polakkerne nummer fem som ventet.

LÆS  Polen melder alle klar til kampen mod Frankrig

Polens fodboldlandshold med anføreren og topscoreren Robert Lewandowski, kan blive verdens tredje bedste fodboldnation, hvis de rød-hvide kan få en sejr over de rød-hvide i Parken i København.

Aktuel femte plads

Torsdag kom den officielle nye FIFA rankingliste, der som ventet gav en femte plads til polakkerne. Den næste liste offentliggøres den 10. september, og hvis polakkerne vinder i de to næste opgør, hvoraf det ene er mod Danmark, så spekuleres der allerede nu i de polske medier om, at Polen med to sejre kan opnå en tredjeplads, kun overgået af Brasilien og Tyskland, når den næste liste kommer.

Danmark i Top 50

Danmark er gået et trin op af rangstigen, men er langt tilbage i rækkerne med en plads som nummer 46 på listen over verdens bedste landshold.

VM opgør

Danmark og Polen spiller i Parken den 1. september, og en polske sejr vil betyde et farvel til Danmark i kvalifikationen til VM 2018 i Rusland. Polen er nummer 1 i gruppen.

SE LISTEN
Eksternt link: FIFA ranking 10 aug 2017

LÆS  FIFA og UEFA giver sig og udelukker Rusland helt

LÆS  Polen får ny træner til fodboldlandsholdet tirsdag