Polen kom godt fra start i kvalifikationen til fodbold EM i 2016

Lewandowski

Robert Lewandowski scorede fire af Polens 7 mål i Gibraltar. Foto: Martin Bager, polennu.dk

GIBRALTAR: Det polske fodboldlandsholdt vandt den første EM-kvalifikationskamp ude mod Gibraltar.

Polen kom godt fra start i den første EM-kvalifikationskamp til EURO 2016, ved at slå Gibraltar på udebane med 7-0. Den polske stjernespiller Robert Lewandowski stod for de fire af målene. Det er første gang, at et polske landshold vinder på britisk grund, noterer flere polske medier.

Et mål i halvleg

Efter bare 10 minutters spil scorede Kamil Grosicki det første mål. Det var halvlegens eneste scoring. I anden halvleg var det igen Kamil Grosicki der i de første minutter, sikrede endnu en polske scoring. Men så gik det stærkt, og da dommeren fløjtede kampen af, stod der 7-0 på måltavlen i polakkernes favør.

-Vi spillede ikke ret godt i første halvleg, men efter pausen kørte det, siger den fire-dobbelte målscore, Robert Lewandowski til Polsk Radio.

To bedste videre

Kun de to bedste hold i gruppen går automatisk videre, men en tredje plads kan give adgang til en playoff kamp mod en nation fra en anden pulje.

Polen er i gruppen C sammen med Gibraltar, Tyskland, Skotland, Georgien og Irland.