Polen sikrede sig tre vigtige EM-point over Albanien

tre vigtige point
Polen fik tre vigtige EM-point mandag aften, men ellers var der ikke noget at prale af. Polen er dog nummer to i gruppen, men ikke alle i gruppen har spillet lige mange kampe. Foto: PZPN.

WARSZAWA: Polen sikrede sig tre vigtige EM-point med en beskeden sejr over Albanien hjemme. Men ellers var der ikke noget at prale af.

Polen sikrede sig tre vigtige EM-point i fodbold, da polakkerne mandag aften mødte Albanien hjemme på nationalstadion i Warszawa. Men det er også det mest positive at sige om kampen, lyder dommer i de polske medier efter kampen.

Det var albanerne der først blev farlige. Der blev helt stille på det nationale stadion, da albanske Sokol Cikallesi fik bolden lige udenfor straffesparksfeltet, og ramte bolden så præcist, at den polske målmand måtte sende bolden til hjørnespark.

Lige før pausen fik polske Swiderski et frispark. Det udløste et godt skud på mål 16 meter udefra, der ramte stolpen, og returbolden blev sat ind af Swiderski. Det var hans niende landskamp i tyve kampe. Og hans andet mål mod Albanien. Efter 41. minutter stod der 1 – 0, og det blev også kampens resultat.

Tre vigtige EM-point

Polen fik tre vigtige EM-point, men ellers var det en indsats meget på det jævne.

En online meningsmåling efter kampen viser, at over 60 procent af polakkerne ikke tror på, at Polen går videre til EM 2024 i Tyskland næste år.