Polen spillede uafgjort i kvalifikation til VM i fodbold

Polen_spiller_uafgjort_i_vm_kval

Polen møder på tirsdag Moldavien i den næste kamp i VM-kvalifikationen. Foto: PZPN

PODGORICA: Polen spillede uafggjort 2-2 mod Montenegro i den første kamp i kvalifikationen til verdensmesterskaberne i fodbold.

Polen spillede uafgjort i den første kamp i kvalifikationsturneringen til VM i fodbold i Brasilien i 2014.

På udebane blev det 2-2 mod Montenegro.

Allerede efter fem minutter begik hjemmeholdet straffespark mod Robert Lewandowski. Den polske anfører, Jakub Blaszczykowski, udnyttede muligheden og bragte Polen foran.

Fyrværkeri på banen

Nogle tilskuere reagerede på scoringen med at kaste fyrværkeri på banen, og den islandske dommer måtte afbryde kampen i nogle minutter.

Spillet kom i gang igen, og Montenegro kom tilbage i kampen.

I det 27. minut udlignede Drincic, og de minutter, som var lagt til første halveg, bragte Vicinic Montenegro foran med 2-1.

To udvisninger

Ti minutter efter pausen udlignede Adrian Mierzejewski for Polen.

Begge hold sluttede kampen med 10 spillere på banen.

Efter 69 minutter blev Montenegros Savo Pavicevic vist ud, da han fik sit andet gule kort.

Den polske udvisning ramte Ludovic Obraniak, som i det 73. minut fik direkte rødt.