Polen_ude_af_VM_fodbold_2014_efter_nederlag_Ukraine
OPDATERET: Polen tabte fredag mod Ukraine på hjemmebane, og reducerede markant chancerne for at komme med til VM 2014 fodbold.
LÆS  Polens Robert Lewandowski er bedst til at score


Det polske mandskab fik en chokstart på hjemmebanen i fodbold på det nationale stadion i Warszawa mod Ukraine. Efter blot 7 minutters spil, var Polens landshold, der var favoritter forud for kampen, allerede bagud med to mål.

Tabte pusten

Polakkerne fik hurtigt reduceret, og havde da også det meste af spillet i kampen. Men kræfterne slap op i anden halvleg, og Polen tabte 1-3 mod Ukraine.

Farvel til VM-drømme

Det skønnes at resultatet, betyder et farvel til det polske mandskab ved fodbold-VM kvalifikationen til Brasilien i 2014, skriver flere polske medier. Polen og Ukraine er en kamp bagud i forhold til de øvrige i gruppen, og er a point med 5 point, men der er langt op til gruppens nummer to.

Montenegro i top

Puljen føres af Montenegro foran England, der har henholdsvis 13 og 11 point. Der skal spilles yderligere fem runder, så teoretisk kan Polen kommer med til VM, men hverken det polske fodboldforbunds nye formand eller de polske kommentatorer, tror du længere på Polen som deltager ved VM 2014.

Danskere til Gdansk

Danmark, der vandt sin udekamp fredag mod Tjekkiet med 0-3, skal spille venskabskamp i Gdansk mod Polen den 14. august.

LÆS  Polen fører suverænt på vejen til fodbold EM 2020
LÆS  Polens Robert Lewandowski er bedst til at score