Polen vandt over Norge med 1 – 0 i fodbold

WARSZAWA: Polens fodboldlandshold fik i aftes sin anden sejr i træk i en venskabskamp, da mandskabet slog Norge 1 – 0.

Polen sikrede sig i aftes sejren over Norge, i en venskabskamp forud for EM 2012 i Polen og Ukraine.

Efter 18 minutters spil scorede Robert Lewandowski, der til daglig spiller i tyske Borussia Dortmund, på et langskud og bragte polakkerne foran 1 – 0. Kampens eneste mål.

Eneste reelle chance

Det polske mål var den eneste gang, at de polske angribere for alvor var farlige foran det norske mål.

Norge derimod havde 4 – 5 gode oplagte chancer, som de ikke formåede at udnytte.

Danmark er i pulje med Norge i slutspillet til EM 2012 i Polen og Ukraine, og den næste EM-kval kamp bliver mod Norge.

Kampens eneste advarsel blev givet til Ludovic Obraniak efter 58 minutters spil.