Polen vandt over Ukraine før vigtige kampe

FIFA og UEFA
Der er igen grund til jubel på det polske fodboldlandshold, der havde nægtede at spille mod Rusland den 24. marts. Nu har UEFA og FIFA besluttet at udelukke Rusland. Arkivfoto.

CHORZOW: Onsdag aften vandt det polske fodboldlandshold over Ukraine. Søndag skal Polen møde Italien i vigtig kamp på udebane.


Det polske fodboldlandshold vandt onsdag aften med 2 – 0 over Ukraine i Polen. Det var en venskabskamp, som forberedelse til de kommende Nations League opgør mod Italien på udebane søndag, og Holland hjemme onsdag.

Uden de største stjerner

Polske Krzysztof Piątek, der til daglig spiller for Hertha Berlin, scorede i det 40. minut og Lech Poznan-profilen Jakub Moder gjorde det til 2 – 0 i det 63. minutter. Kampen blev spillet i Chorzów. Polen er nummer 18 på FIFA-verdensranglisten, mens Ukraine er nummer 23. Anfører Robert Lewandowski og flere andre af de store profiler, blev sparet til onsdagens kamp mod Ukraine.

Italien og Holland forude

Kampen var optakten til de to vigtige kampe i Nations Leagues gruppespillet; søndag mod Italien på udebane, og onsdag hjemme i Chorzow mod Holland.

Polen fører

Efter fire spillerunde af Nations Leagues gruppespillet fører Polen med syv point. Italien er lige efter med seks point, og Holland har fem point.

PS! Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.