Polen videre til VM-kvartfinale i håndbold

  polen_håndbold_em_2014_euro_Maja_Giannoccaro_0

  Polen vandt over Sverige i aftenens kamp, og er klar til kvartfinale mod Kroatien. Sidst Polen mødte Kroatien var ved EM 2014 i Aarhus, hvor polakkerne vandt første halvleg, men måtte se sig slået efter anden halvleg med resultatet 31 – 28. Foto: Maja Giannoccaro, MAJA G/polennu.dk.


  QATAR: Polen vandt over Sverige ved VM i håndbold, og er nu klar til kvartfinalen.


  De polske herrer vandt i aften håndboldkampen ved VM-slutrunden over Sverige med 24 – 20.

  Fumlende start

  Det var en fumlende start for begge mandskaber med få scoringer. Polen og Sverige fulgtes ad på måltavlen gennem det meste af kampen, selv om det mest var polakkerne der var i front.

  Solid sejr

  Ved halvleg var stillingen 11 – 10 til Sverige, men ellers var Polens drenge foran det meste af tiden. Svenskerne var stærke i kontraspillet, og det overraskede polakkerne flere gange. Polakkerne slog dog sejren fast mod slutningen af kampen og med en solid sejr på 24 – 20 over Sverige.

  Næste kamp Kroatien

  Polens næste kamp bliver kvartfinalen mod Kroatien, der anses for at være favorit af håndboldeksperter. De samme eksperter som udråbte svenskerne til at vinde dagens kamp.

  Sidst var i Aarhus

  Sidste Polen mødte Kroatien var i Aarhus i forbindelse med EM slutrunde sidste år, hvor Kroatien sendte Polen ud af turneringen med 31 – 28, efter polsk føring ved pausen. Dermed var det Kroatien der gik videre til seminalen ved EM 2014, hvor de mødte Danmark.

  Kampen mellem Polen og Kroatien ved VM spilles onsdag klokken 16.30.

  VM-kvartfinaler

  Efter de to sidste kampe, der blev spillet efter Polens kamp mod Sverige, betyder at nedenstående nationer skal møde hinanden i kvartfinalerne ved VM 2015 håndbold.

  Kroatien – Polen
  Qatar – Tyskland
  Spanien – Danmark
  Slovenien – Frankrig