polennu.dk i luften på Facebook og Twitter

polennu.dk
polennu

polennu.dk findes nu også på både Facebook og Twitter. Se link nederst på denne side. Foto: polennu.dk.


KØBENHAVN: polennu.dk er rykket ind i Facebook-universet med egen side. Hver anden dansker har en profil på Facebook.


Siden 17. oktober 2008 har polennu.dk leveret daglige nyheder fra Polen på dansk. Siden 30. juni har siten været åben for generelle informationer, film og billeder om Polen.

Fra i dag er polennu.dk også at finde på de sociale medier Facebook og Twitter. Næsten to millioner danskere har en profil på Facebook.

Behov for information

Relationerne mellem Danmark og Polen bliver konstant udbygget inden for en lang række områder af samfundslivet. Samtidig stiger behovet blandt de to landes borgere, virksomheder og myndigheder for at få informationer om hinanden.

Det uafhængige netmedium polennu.dk er oprettet for at give danskere lettere adgang til informationer om Polen.

En halv million hits

Siden den første nyhed blev sendt i luften 17. oktober 2008, har brugerne vist stadig stigende interesse for at læse daglige historier fra Polen og baggrundsinformationer om landet.

I november 2009 havde polennu.dk over en halv million hits, og mediet er dermed danskernes foretrukne, når det gælder informationer og nyheder på dansk.

Beslutningen om at være til stede på Facebook og Twitter er led en forstærket indsats for at udbrede kendskabet til polennu.dk, og som et led i strategien om at være tilgængelig på flere typer medieplatforme.

Polsk støtte

Opstarten af polennu.dk i 2008 er blevet støttet af den polske ambassade i København, Polens Udenrigsministerium, DK-2 samt Dansk-polsk Informationsfond.