Polens EM-fodboldkampe flyttes til andre byer

FIFA og UEFA
Der er igen grund til jubel på det polske fodboldlandshold, der havde nægtede at spille mod Rusland den 24. marts. Nu har UEFA og FIFA besluttet at udelukke Rusland. Arkivfoto.

WARSZAWA: Fredag ventes det bekræftet, at Polens fodboldkampe ved EM 2021 flyttes til andre byer. Formentlig Sankt Petersborg og Sevilla.


Polen er kvalificeret til fodbold slutrunden ved EM 2021. Efter planen skulle Polen spille sine kampe i Bilbao, Spanien og i Dublin, Irland. Men TVP Sport citerer kilder for, at kampene flyttes til andre byer, Sankt Petersborg og Sevilla. Det ventes bekræftet i dag fredag.

Corona spøger

Det er igen corona-pandemien der har givet problemer for de to byer. De to planlagte spillesteder kan ikke garantere adgang for fans til kampene, og derfor menes kampene i gruppe E at blive spillet i Sankt Petersborg og Sevilla, skriver flere polske medier.

Gruppe inddeling EM 2021 (EM 2020)

Gruppe A (Rom/Baku): Tyrkiet, Italien, Wales, Schweiz
Gruppe B (København/Sankt Petersborg): Danmark, Finland, Belgien, Rusland
Gruppe C (Amsterdam/Bukarest): Holland, Ukraine, Østrig, Nordmakedonien
Gruppe D (London/Glasgow): England, Kroatien, Skotland, Tjekkiet
Gruppe E (Sevilla/Sankt Petersborg): Spanien, Sverige, Polen, Slovakiet
Gruppe F (München / Budapest): Ungarn, Portugal, Frankrig, Tyskland

DR-link: EM 2021

Polens kampe ved EM

Som optakt til EM spiller Polen venskabskampe mod Rusland (1. juni) og Island (8.juni) i Wroclaw og Poznan. EM kampene:

Polen – Slovakiet (14. juni kl. 18:00)

Spanien – Polen (19. juni kl. 21:00)

Sverige – Polen (23. juni kl. 18:00)

Mere om fodbold fra Polen? Vi har ikke bygget en stor, stærk og lang betalingsmur omkring polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med VISA, MASTER, Mobilepay og andre anerkendte og sikre betalingsformer.