Polens håndbold drenge vandt over Danmark

  EM_håndbold_U_18

  Det danske U18 mandskab i håndbold tabte overraskende til Polen. Foto: DHF.


  MERZIG: De danske drenge på U18 håndboldholdet tabte overraskende til Polen med 23-21.


  Det mandlige danske U18 landshold led et lidt overraskende nederlag på 23-21 til Polen, da holdet fredag aften tog hul på den traditionsrige tyske turnering Sparkassen Cup i byen Merzig, der ligger tæt på grænserne til såvel Frankrig som Luxembourg, skriver Dansk Håndbold Forbund.

  Da de to hold i oktober måned mødtes i Polen blev det til en dansk ti-måls sejr, men polakkerne var i den grad opsat på revanche og kørte frem med stor fysik fra kampens start.

  Mere fysisk spil

  – Det stressede os at skulle forholde os til kontant fysisk spil i begge banens ender, men det er den slags spil – som er væsentligt anderledes fra det, drengene kommer ud for i deres hverdag i de danske U16 og U18 rækker – der er med til at modne os,” sagde landstræner Morten Henriksen efter kampen.
  De to hold fulgtes pænt ad gennem 1. halvleg, som sluttede 11-11, men især den danske defensiv blev matchet hårdt efter pausen.

  Kampe i dag

  Med det danske nederlag er der lagt op til et par spændende kampe lørdag, hvor danskerne først møder Slovakiet og et udvalgt hold fra Saarland, skriver Dansk Håndbold Forbund.

  EM i Aarhus

  Seniormandskaberne fra Polen og Danmark deltager begge i EM 2014 håndbold, der spilles i Danmark fra 12. – 26. januar. Polakkerne skal bo og spille i Aarhus, og hvis danskerne og polakkerne går videre fra de indledende runder, venter der et opgør mellem Polen og Danmark i Aarhus.