Polens håndbold-piger vandt over Norge

  polen_vinder_over_norge_golden_league_håndbold_piger

  Der var glæde i den polske lejr, da de polske håndboldpiger vandt over Norge ved Golden League turneringen i Frankrig. Foto: ZPRP.


  PARIS: Polens håndbold-piger med den danske træner Kim Rasmussen, vandt over europamestrene fra Norge i Golden League turneringen. Søndag møder de polske piger Danmark.


  Polen vandt i et spændende opgør i Golden League over de norske europamestre med resultatet 27 – 26 efter føring på 13 – 11 ved pausen. De polske piger var foran det meste af kampen, men afslutningen blev særdeles spændende.

  Gule kort

  Den danske landstræner Kim Rasmussen mente at dommerne var for hårde ved det polske mandskab, der fik mange spillere udvist, og i lange perioder spillede
  Polen med en i undertal. Det betød at også Kim Rasmussen måtte modtage et gult kort for at give sin mening til kende.

  Danmark næste modstander

  De danske TV-2 kommentatorer var overrasket over den polske sejr, og sagde at Danmark ikke får det nemt, når Polen og Danmark møder hinanden i den næste kamp i Golden League, som også tæller Frankrig. Polen og Danmark mødes søndag eftermiddag.

  Danmarks tabte til Frankrig i torsdagens kamp med cifrene 24 – 23, efter dansk føring på 15 – 14 ved pausen.

  Golden League

  Golden League-turneringen er et samarbejde mellem det franske, norske og danske håndboldforbund, som er gået sammen om at skabe en ramme omkring tre tv-transmitterede turneringer pr. sæson. Kvindernes Golden League blev indledt i Danmark i oktober 2012, hvorefter Golden League-samarbejdet kom på skinner på herresiden i november 2013 i Norge.