Polens modstandere på vejen til EM 2026

Polens håndboldherrers modstandere på vejen til EM 2026 i Danmark, Sverige og Norge, bliver Israel, Portugal og Rumænien. Foto: PZPR.

KØBENHAVN: Polens modstandere på vejen til EM 2026 i herre håndbold er fundet. Mesterskaber spilles i Norge, Sverige og Danmark.


Polens modstandere på vejen til EM 2026 i herre håndbold er fundet. Polen skal mødes Israel, Portugal og Rumænien i gruppespillet, hvor 32 landshold skal kæmpe om de sidste 20 pladser. Det skriver det europæiske håndboldforbund EHF, efter lodtrækningen torsdag aften.

Kampene mod EM håndbold i 2026 skal spilles fra november og frem til maj næste år.

Danmark selvskreven

Der er fire nationer i hver gruppe. De to bedste hold fra hver gruppe, samt de fire bedste 3’ere i grupperne går videre. De regerende europamestre Frankrig, samt værtslandene Norge, Sverige og Danmark er selvskrevne.

LINK: EHF Det europæiske håndboldforbund

 

Vi har fravalgt at have en betalingsmur omkring polennu.dk for at kunne udbrede kendskabet til Polen mest muligt. Du kan støtte os i det arbejde økonomisk – det vil være en stor hjælp – f.eks. med et engangsbeløb på DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00. Du kan også vælge et valgfrit engangsbeløb via MOBILEPAY 23435905.